• Bröllopsfeber mässan STHLM

  Ni missade väll inte bröllopsfeber mässan i Stockholm och Göteborg tidigare denna månad? Vi fanns givetvis på plats i Stockholm och wow vilken underbar helg.

  Vi hade även äran att få spendera en hel helg tillsammans med årets bröllopsfotograf Linda-Pauline som gästade i vår monter hela vägen från Norrland och hennes fantastiska assistent Jeanette Wilén som fångade härliga bilder från mässan. Här kommer några go bitar ifrån Stockholm.

  Stort grattis till Elin & Roy som vann Bröllopsfebers tävling där vi bland annat var med och sponsrade med en bröllopsdagskoordinering. Vi ser fram emot höra från er!

  I år var vi ca 119 st utställare i olika kategorier, allt från fotografer, konditorer, designers, festlokaler till underhållning & musik, ja i stort sätt fanns det något för alla oavsett hur långt man kommit i sin planering eller precis är i startgroparna.

  Vi vill även tacka alla dessa fantastiska brudpar som kom och besökte vår monter och som även hört av sig direkt efter mässan för att boka ett första möte. Vi ser så fram emot era bröllop under 2019! Vi ser att favorit destination för sitt destinations bröllop fortfarande är Italien, men vi har även fått in en del förfrågningar till exotiska destinationer som Bali, Dominikanska och Mexico.  Nästa år har vi redan bröllop i både Italien, Frankrike & Spanien inbokat och än har vi utrymme att ta oss ann några till innan vi stänger bokningarna för 2019.

  Var ni några som missade årets mässa kan vi med glädje redan nu meddela att vi kommer vara med nästa år igen. Vi hoppas vi ses då i Stockholm om inte tidigare på vårt kontor 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.