top of page

Båvens Country Lodge

Vilket bröllopsår vi precis har passerat, det började med en härlig dag ute på Båvens Country Lodge strax utanför Stockholm och avslutades i ett varmt & kärleksfullt Spanien. Nu går vi in i en lugnare period där vi passar på dra ner på tempot inför julledigheten, ja precis ni hörde rätt i år har vi unnat oss lyxen att i julklapp ge oss ledigt och våra brudpar för 2019 en paus i sin bröllopsplanering.


Men helt ledig kommer man givetvis inte vara men vi passar på lägga ner mer tid på vår blogg som dessvärre under dem hektiska perioderna blir drabbade.


Vi började året på denna magiska plats tillsammans med ett härligt team av fotografer, videografer, hår & makeup artist, florist, konditor, vackra klänningar från The Wow Closet och tryckmaterial från Lovelyprints.


Vi pratar givetvis om Båvens Country Lodge som många av er säkert även sett fick en fin publicering i förra numret av Bröllopsguiden som kom ut i september. Dessvärre har Båvens under 2018 bytt ägare och valt att inte fortsätta ta bröllops bokningar, vilket är synd på en så fantastiskt fin och unik lokal. Vi får helt enkelt hålla tummarna detta ändras i framtiden.Vackra Anastasiya i en av drömklänningarna från The Wow Closet. Foto: Michaela Zabel - Yellowfox

Final touch by Mia Angeli Bei. Foto: Michaela Fox - YellowfoxVårt vackra par Anastasiya & Fabien


Romantisk & bohemiskt tema i tonerna av lila, mint grönt & guld.


Foto: Michaela Zabel - Yellow Fox

Gleb på Fokus Norr var en av de två videografer som var med denna dag. Vår andra videograf var även duktiga Maria Broström men hennes fantastiska jobb kan ni se i tidigare inlägg här.


Fotograf: Michaela Zabel - Yellowfox - Hår & Make: Mia Angeli Bei - Kläder: The Wow Closet - Blommor: Melody Flowers - Tårt designer: The Craving Solutions - Mobilbar: Vagntastic Events

Tryckmaterial: Lovelyprints - Pappers Blomsterbåge: Giant Paper Flower Stockholm


Mer inspiration från dagen kommer i ett nytt inlägg framöver där ni även kommer få ta del av bilderna från vår andra fotograf Mia Modig från MW Fotograf som även var med oss denna dag.


272 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page