top of page

Bröllopsdestination – Mexico

Uppdaterat: 29 okt. 2018


Då har vi kommit hem efter en härlig semester vistelse i Mexiko. Där vi även hade möjlighet att få mer inspiration av resmålet som bröllopsdestination.  Att kunna kombinera sin semester med lite jobb är aldrig fel. Att få mer kunskap och inspiration att ta med hem är för mig väldigt värdefullt.


Royalton Riviera Cancun Resort som vi bodde på är väldigt stort och kan hålla upp till 5 bröllop per dag. Man kan välja att hålla sin ceremoni i deras chapel, på stranden eller på en av deras Sky Terrace som är helt underbart om man önskar en mer privat ceremoni & fest med sina gäster.


Royalton Riviera Cancun


Så drömmer ni om ett bröllop i Mexiko finns det många olika möjligheter. Bokar ni in minst 7 nätters boende på detta resort får ni dessutom deras Classic Wedding paket utan kostnad. Så planerar ni en semester resa är det ett perfekt tillfälle att slå 2 flugor i en smäll.


Totalt finns 8st bröllopskoordinatorer på plats på hotellet. Ni finner även fotografer, hår & makeup under samma tak vilket är en stor fördel. Hotellets alla restauranger håller hög standard på mat & dryck.

Förutom en bröllopsinspektion med en av hotellet´s bröllopskoordinator Gaby hade vi även äran att få ta del av 2 bröllop, samt en bröllopsmiddag på stranden. Mer om följande kommer ni få ta del av i nästa inlägg där ni även får en mer insyn i deras Sky Wedding Terrace.


Mexiko som bröllopsdestination kan jag varmt rekommendera. Ni kan antingen välja att boka er resa (flyg & boende) direkt med charterarrangören och sedan ta hjälp av oss för självaste bröllopsplaneringen.  Eller så hjälper vi er gärna med hela arrangemanget för en 100% trygghet.


Kontakta oss idag på info@weddingbymoalee.se så hjälper vi er gärna arrangera hela resan & bröllopet, eller de delar ni önskar ha hjälp med.89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page