top of page

WBM Startbox

Behöver ni hjälp komma igång eller vidare i er planering men inte känner ni har en budget att anlita en bröllopskoordinator? Då kan vi rekommendera er Wedding By Moalees startbox som fungerar så här.


Ni kontaktar oss på info@weddingbymoalee.se och skriver startbox beställning. Vi skickar därefter ut en kundanalys som ni fyller i och skickar tillbaka, därefter görs en bedömning om vi har möjlighet hjälpa er uppfylla era önskemål innan en faktura skickas ut. När vi mottagit er betalning sätter vi därefter ihop en startbox som innehåller följande:


  • Prisförslag på festlokal/hotell vi samarbetar med och som matchar med era önskemål, budget & stil enligt kundanalysen.

  • Kontaktlistor, information och olika rabatt erbjudanden till de olika leverantörer som vi rekommenderar. tex fotograf, florist, Musik/underhållning, vigselförrättare, catering företag mfl.

  • En personlig skräddarsydd planerings lista efter just ert bröllops vision.

  • Våra tips & råd på vad man ska tänka på när man planerar sitt bröllop utomlands

  • Gåva: Johanna Kajsons bok “Planera ditt drömbröllop” – som är en mer generell guidning genom er planering.

Pris för följande startbox är endast 4500 SEK inkl. moms.


När ni mottagit er startbox kan ni själva ta er vidare i er planering och arrangera ert destinationsbröllop.

Glöm inte heller bort att ni kan köpa presentkort hos oss på Wedding By Moalee och varför inte skriva upp presentkort på er födelsedags/julklapps lista till era nära & kära. Detta skulle nog enligt oss vara en av de bästa presenter man kan få som brudpar och samtidigt låta ens familj/vänner känna de kan hjälpa till på ett sätt utan att ta del av för mycket av er planering själva rent fysiskt.


Kanske känner du även någon som ska gifta sig och kört fast i sin planering och skulle behöva hjälp. Det är bara att kontakta oss så berättar vi mer om våra olika tjänster och vad ni skulle kunna ge som passar just det brudparet bäst efter er önskade budget.Viktigast av allt — glöm inte bort att ha roligt!

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page