top of page

Mr & Mrs Rowley – The real wedding

Uppdaterat: 1 dec. 2018

Tänk igår hade det redan gått en månad sen sommarens första riktiga bröllop som inleddes av Mr & Mrs Rowley från UK.


Här om dagen fick vi samtliga bilder från hela dagen av fotograferna Mattias & Ida från Photo By Langqrie som kom hela vägen från Göteborg och förevigade brudparets dag. Grymt bra jobbat och alla ni som funderar på skippa fotograf mitt råd till er är tänk om och gör utrymme i budgeten.

Givetvis ska vi även låta er få ta del av några av bilderna från dagen.I kyrkan överraskade duon Madeleine & Emil brudparet med vackra toner under ceremonin, inte ett öga var tort bland gäster, brudföljet och givetvis det rörda brudparet. Letar ni även efter en duo för er dag?  Hör av er till oss om ni är intresserade av att boka Madeleine & Emil.Florist för dagen var ingen annan än brudens syster Maria från Mayram Design nere i Skåne som stod för samtliga brud & tärnbuketter, corsager, bordsarrangemanget och övriga blomarrangemang i kyrkan och lokalen. Styling & koordinering sköttes av oss på Wedding By Moalee tillsammans med årets duktiga praktikenter Malin & Silvia.Team Bride

Table set up by Wedding By Moalee & Flower arrangement by Mayram Design

Mila från Giant Flowers in Stockholm bistod med sina vackra blomsterbågar till brudparets Photobooth. Alla gästerna fick posera på bild när de entrade entrén till festlokalen för att sen fortsätta in och hitta sina platser. Alla polaroidbilder blev ett fint minne för brudparet att ta med sig hem direkt och sätta in i gästboken.Photobooth / Guestbook

Middagen bjöd på fantastisk god mat & underhållning från en väl organiserad toastmadame på högnivå. Vilken show Madeleine Hettman!!


Lovely tuna starter at Krägga Herrgåd

Best Toastmadam Madeleine Hettman


När kvällen anlänt och middagen var det dax hålla upp den härliga bröllopsstämningen. Det blev dax för tårtan att rulla in och tillföra liten sockerkick till alla gäster. Bröllopsdansen inleddes till vackra toner från Madeleine Hettman till  Swedish House Maffia låten “Dont you worry child” som först startade i en vacker & lugn tolkning för att övergå till uptempo och konfettibomber som fick gästerna att resa taket på Krägga.

Där efter klev bandet på och festen var igång ända fram till kl 03:00, vilket fest kan vi bara konstatera!Vi avslutar även detta inlägg med att dela med av videon från videografen Maria Broströms second shooter Matilda Berthu som var med oss under dagen och Maria skötte redigeringen.


63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page