top of page

hej hej

Vad roligt att ni har hittat hit till vÄran nya hemsida som vi fÄtt fin hjÀlp med av duktiga Hanna pÄ Lucky.se För er som Àr nya vill jag börja med att presentera mig sjÀlv.


Mitt namn Àr Anki och det Àr jag som driver Wedding By Moalee sen 3 Är tillbaka.

Med 19Ärs livserfarenhet i resebranschen som resekonsult blev det för mig ett naturligt val att fokusera bolaget pÄ destinations bröllop frÀmst utomlands, men givetvis Àven pÄ hemma plan dÄ vi mÀrkt att för mÄnga Àr Àven Sverige en typ av destinationsbröllop. Vi har tex mÄnga brudpar dÀr ena partnern Àr född i Sverige men i dagslÀget bosatt i ett annat land, dÄ blir det ju ett destinationsbröllop Àven för dem. SÄ tveka inte pÄ höra av er till oss om era tankar kring ett drömbröllop i vÄrt vackra Sverige.


Jag & min man gifte oss sjÀlva i Italien 2014 sÄ ja det landet ligger oss lite extra varmt om hjÀrtat.


VÄra frÀmsta destinationer Àr dÀrför Sverige, Italien, Spanien och Frankrike men Àven destinationer som Grekland, Kroatien, Thailand, Bali, Mauritius & Turkiet har det senaste Äret kommit mer och mer.


Vi befinner oss vardagar inne pÄ Kungsholmen i Stockholm pÄ resebyrÄn Odenresor AB som Àven Àr en nÀra samarbetspartner sÄ vi kan erbjuda vÄra brudpar en helhetslösning med allt kring planering, arrangera boende, hela bröllopet samt flyg och övrig transport. Varför inte Àven ta hjÀlp av oss kring er bröllopsresa.

Allt började i Italien augusti 2019


Vi försöker hitta en lösning att kunna hjÀlpa alla brudpar oavsett budget, mer information om detta kan ni hitta pÄ vÄr hemsida under vÄra tjÀnster.


Tack och hej för mig sÄ lÀnge jag hoppas ni ska finna vÄr blogg av intresse men glöm heller inte att ni kan vara med att pÄverka innehÄllet genom att kommentera och komma med önskemÄl.


Kramar

Anki Moalee

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page