top of page

hej hej

Vad roligt att ni har hittat hit till våran nya hemsida som vi fått fin hjälp med av duktiga Hanna på Lucky.se För er som är nya vill jag börja med att presentera mig själv.


Mitt namn är Anki och det är jag som driver Wedding By Moalee sen 3 år tillbaka.

Med 19års livserfarenhet i resebranschen som resekonsult blev det för mig ett naturligt val att fokusera bolaget på destinations bröllop främst utomlands, men givetvis även på hemma plan då vi märkt att för många är även Sverige en typ av destinationsbröllop. Vi har tex många brudpar där ena partnern är född i Sverige men i dagsläget bosatt i ett annat land, då blir det ju ett destinationsbröllop även för dem. Så tveka inte på höra av er till oss om era tankar kring ett drömbröllop i vårt vackra Sverige.


Jag & min man gifte oss själva i Italien 2014 så ja det landet ligger oss lite extra varmt om hjärtat.


Våra främsta destinationer är därför Sverige, Italien, Spanien och Frankrike men även destinationer som Grekland, Kroatien, Thailand, Bali, Mauritius & Turkiet har det senaste året kommit mer och mer.


Vi befinner oss vardagar inne på Kungsholmen i Stockholm på resebyrån Odenresor AB som även är en nära samarbetspartner så vi kan erbjuda våra brudpar en helhetslösning med allt kring planering, arrangera boende, hela bröllopet samt flyg och övrig transport. Varför inte även ta hjälp av oss kring er bröllopsresa.

Allt började i Italien augusti 2019


Vi försöker hitta en lösning att kunna hjälpa alla brudpar oavsett budget, mer information om detta kan ni hitta på vår hemsida under våra tjänster.


Tack och hej för mig så länge jag hoppas ni ska finna vår blogg av intresse men glöm heller inte att ni kan vara med att påverka innehållet genom att kommentera och komma med önskemål.


Kramar

Anki Moalee

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page