top of page

Italian Wedding

Uppdaterat: 29 okt. 2018


Juni 2015 blev dem Mr & Mrs i Toskana, Italien. Tillsammans med sin närmaste familj på 10 personer fick dem ett minnes fullt bröllop. Som bröllopskoordinator blir man extra glad när man efter får ett så fint meddelande.


Carolina & Andreas, Italian Wedding 2015 


“Som säkert Carolina redan nämnt så är vi otroligt nöjda med veckan i Italien och speciellt vistelsen på vingården. Vi kunde konstatera att allt var över våra förväntningar och då ska du veta att dem var väldigt höga innan. Vi har skrivit ett mail till familjen som driver vingården och berättat hur fantastisk vistelse vi hade och vilken bra service dom bjöd på. Om du vill rekommendera en vingård framöver så kan vi verkligen stå bakom att Montagliari är grym.


Att allt blev så bra är ju också mycket din förtjänst. Från början av planering till slutet så har vi hela tiden känt ett stort stöd från din sida och att du konsekvent följt upp varje del av checklistan. Utan den hade vi säkert missat en hel del som vi inte hade tänkt på själva. Ett stort plus också att du själv hade varit i Italien och haft ert bröllop där vilket gjorde att du snabbt kunde svara på våra frågor/funderingar vilket gjorde oss lugna i förberedelserna. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre support och koordinering från din sida. Som sammanfattning kan vi därför ge våra bästa rekommendationer till Wedding By Moalee.

Ha det gott så länge och hör av dig om du behöver några referenser från vår sida”Går ni också i tankarna på att gifta er i Italien ?  Kontakta oss idag på info@weddingbymoalee.se för mer information så hjälper vi er på vägen. Oavsett om det gäller de små detaljerna eller hela arrangemanget.  Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi er en tryggare och lättare planering.


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page