top of page

Stockholm skärgårdsbröllop

Den 20:e augusti 2016 var det dax för vårt allra första skärgårdsbröllop ute på Värmdö när det var dax för Johanna & Patrik att bli man och hustru, vilket par!


Det var mycket planering och arrangering bakom denna dag då vigsel, middag & fest skulle äga rum på familjens privata sommarställe. På den stora dagen skulle party tältet upp & dekoreras, lyxiga toaletter hyrdes in, ceremoni plats dekoreras, koordination och se till så dagen flyter på med övriga leverantörer som cateringfirma, vigselförättare, florist, DJ & fotografen. Vi var på plats redan kl 09:00 och lämnade festen vid 01:00, det blev en lång men magisk arbetsdag.Borden skall dekoreras, band på sopbubblorna förbereddes dagen innan.
Brudparets honnörsbord

Kl. 16:00 var det dax och vårt vackra brudpar anlände tillsammans med båt till bryggan där gästerna väntade, det hölls en vacker ceremoni som övergick till ett härligt mingel och festen tog redan fart.

Brudparet ville ha en ordentlig fest och vilken energi det var från minglet, under hela middagen och festen efter. Tillsammans med familj & vänner firades denna dag långt in på småtimmarna.

När mörkret smög sig på tändes ljusfacklor,korgar och lyktor upp denna magiska plats.

Det härliga brudparet dansade in med brudföljet vid middags entrén

Förrätten serverades direkt med typiska svenska sommar smaker, därefter serverades grilltallrikar alá family style och deserter.

Det var minsann en fröjd att få vara med på denna bröllopsresa tillsammans med detta underbara par, stort tack till Johanna & Patrik för ert förtroende.Tillsammans med oss denna dag hade vi våra assistenter Moa Lerin & Linnea Lerin, två toppen tjejer med mycket driv och engagemang.


WBM assistent Moa Lerin

Team WBM - Anki med sina assistenter Moa & Linnea

Detta år kära följare och blivande brudpar har vi ännu ett härligt bröllop att få vara med och arrangera & styla ute på Värmdö, denna gång blir det Siggesta Herrgård. Men mer om det bröllopet kommer ni få läsa under hösten ;)


Anki Moalee- WBM ägare & bröllopskoordinator/stylist


213 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page