top of page

Ras Al-Khaimah

Uppdaterat: 29 okt. 2018

Ras Al-Khaimah, en ny het destination i Emiraterna ni inte får missa med mycket fokus på kultur, historia, aktiviteter och givetvis sol & bad.


Ni flyger direkt och smidigt till Dubai med Emirates och därifrån ca 1 timmas bil transfer vidare. Perfekta destinationen för er som letar efter en mer solsäkert resmål än Gran Canaria eller Teneriffa, men ändå mer prisvärt än Dubai. Räkna med att priserna för boende, aktiviteter och mat ligger ungefär 30% lägre än i Dubai.


Vi bodde på fantastiska Waldorf Astoria, Cove Rotana och Al Wadi Desert, a Ritz-Carlton partner Hotel men besökte även Doubletree by Hilton Marjan Island som även är ett bra resort med mycket utbud för er som även önskar gifta er här. Mer om varje hotell kommer ni inom kort få läsa här på bloggen, där vi lyfter upp de olika fördelarna och vår personliga feedback.Här kommer några bilder bakom kulisserna med teamet. Med oss på resan hade vi denna gång Bröllopsguiden, Bröllopsfeber och återigen äran och duktiga fotograf Linda-Pauline.Ett stort tack till Tilda och Ras Al-Khaimahs Tourism för denna möjlighet och en fantastisk vistelse.

Går ni själva i tankarna på att boka ert bröllop eller bröllopsresa till Ras Al-Khaimah, eller bara vill veta mer om destinationen? Tveka inte på höra av er till oss, mer om våra tjänster kan ni även läsa här på hemsidan.

I nästa inlägg får ni läsa om vår vistelse på charmiga The Cove Rotana.


All Photos by Linda-Pauline

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page