top of page

Sky Terrace


The Sky Terrace på Royalton Riviera. Vi blev kär direkt när vi kom fram till denna fantastiska plats. Perfekt för en mer privat ceremoni, cocktail mingel och middag.


Kostnadsfria bröllopspaketet inkluderar: 

  • Professionell bröllopskoordinator (trygghet, förtrogen och bröllopsdags arrangören)

  • Bruden och brudgummen uppgradering av rummet, i mån av tillgång (du checkar in, hotellet gör allt som står i deras makt för att ge er vistelse en guldkant)

  • Sen utcheckning för bruden och brudgummen i mån av  tillgänglighet

  • 20% rabatt på spa-behandlingar (bättre anledning att boka din mani, pedi och skönhetsbehandlingar i förväg)


Sky Terrace paket kan läggas på någon bröllopspaket om du vill hålla din ceremoni på vår Sky Terrace Gazebo. Sky Terrace är tillgänglig via hiss, komplett med privata tvättrum.

* Gratis Bröllopspaket är baserat på 5 rum (10 gäster), som bor i minst 7 nätter.

När du väljer Royalton Resorts, väljer du All-Inklusive lyx. Vi kommer att se till att ditt bröllop kommer att vara lika unikt och oförglömlig som deras resorts. Royalton Riviera erbjuder ett bröllopspaket rätt för varje budget. Välj mellan paket såsom kärlek, dröm, Paradise och bara två av oss eller fråga om fri Bröllopspaket också.


Kontakta oss idag på info@weddingbymoalee.se för mer information och priser. Vi är mer än glada att hjälpa dig att ordna ditt dröm bröllop utomlands och med våra partners Oden Resor, kan vi erbjuda dig en större trygghet.


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page