top of page

Tack Sydafrika

Uppdaterat: 29 okt. 2018


Wow vilken resa i Sydafrika vi i söndags kom hem ifrån. Vi har varit tvungna att landa lite och smälta all inspiration, alla underbara platser & människor vi fått äran att träffa. Vilket underbart team vi satte ihop. En blandning av resesäljare från Odenresor, representant från Turkish Airlines, fotografen Linda-Pauline Pehrsdotter Arousell & Victor från Lifestyle Wedding Magazine och alla kände att de fick ut det bästa av vår vistelse.


Vår resa startade i Kapstaden där vi möttes av Propel Africa, vår svenska agent på plats. En 30min bil transfer från flygplatsen in till deras kontor i centrala Kapstaden där vi fick träffa det härliga teamet och avnjuta en trevlig lunch.Vi hade dessutom ett födelsedagsbarn med oss på resan, Linda-Pauline som fyllde 30år och detta måste ju firas så klart med tårta & bubbel.


Sen bar det vidare till Steenberg Hotel där vår första natt skulle spenderas och festligheterna var inte slut än för vårt födelsedagsbarn. Vinprovning & tapas middag stod på schemat för kvällen och givetvis hade vi även här sett till att ordna något extra. Mera Champagne, choklad praliner under middagen och ett fint dekorerat rum mötte henne på kvälls kvisten med rosenblad och ännu mera choklad praliner. Man fyller bara 30år en gång eller hur !All Photos by Linda-Pauline


Är ni även intresserade av att resa till Sydafrika på bröllopsresa eller för att fira ert bröllop, kontakta oss idag på info@weddingbymoalee.se så hjälper vi er gärna.

Mer om Steenberg och vår vistelse får ni läsa om i nästa inlägg.
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page