• Vinter workshop

  Wedding By Moalee Workshop. Majoriteten av de som gifter sig, gör det på sommaren. Men har ni reflekterat över hur otroligt fint och romantiskt vinterbröllop kan vara?

  Jag som skriver idag heter Malin och jag är Ankis nya praktikant. Jag håller på att utbilda mig till bröllopkoordinator genom bröllopsakademin i Stockholm. Under 2018 kommer jag att blogga här ibland och vara med på diverse projekt framöver.

  Förra månaden gjorde vi en inspirerande vinter workshop hemma i Ankis trädgård. Så jag tänkte bjuda på några riktiga godbitar därifrån!

  Cermoniplats och dukning. Lyktor och annat material kommer ifrån Rentalstories.

  En trend som jag verkligen hoppas håller i sig länge är guld/rosé dukningar! Så otroligt fint! Den superläckra menyn kommer ifrån Calligraphen.

  Photo by Linda-Pauline

  Den här husvagnen borde vara obligatorisk på alla fester. Vem vill inte servera sin fördrink ifrån en champagne husvagn? Perfekt för minglet. Vagnen kommer ifrån Vagntastic Events

  Gigant Paper Flower Stockholm

  De stora härliga blommorna kommer ifrån Giant Flowers In Stockholm, det går att beställa blommor i olika färger och storlekar m.m, efter just era önskemål. Varför inte klä in en vägg med dessa blommor?

  Brudbukett by MelodyFlowers

  Blommorna kommer ifrån Melody Flowers
  Hår och makeup är gjort av Alice Johansson och Michaela Landquist.
  Klänningarna går att hyra av weddingbymoalee, maila oss!

  Sist men inte minst så kan vi, med glädje, meddela att alla foton är tagna av Linda-Pauline  som dagen innan fick pris på bröllopsgalan som årets bröllopsfotograf.

  Vinterbröllop är verkligen vackert och mysigt. Speciellt nu när det äntligen börjat komma lite snö. Dessutom så är det inte lika många som gifter sig på vintern, vilket medför att man kanske inte har lika stor konkurrens bland leverantörerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.